Translate

Sayfalar

İzleyiciler

27 Nisan 2011 Çarşamba

Kadınlar erkeklerden ne ister?

Kadınlar erkeklerden ne ister?

Kadınların ilişkilerinde beklentileri aslında düşünüldüğü kadar fazla ve zor değil: Saygı, seks, romantizm, iletişim ve güven. Sürprizlerle, çiçeklerle dolu bir yaşam... İşte kadınların istedikleri?
Koç burcu kadını ne ister?
Erkeğine güvenmek isterler. Erkeğin fiziksel gücünün duygusal bir koruma kalkanı da oluşturmasını beklerler. Erkek bu konuda güçlü, güvenilir olmalıdır. Bozulmuş ilişkileri konusunda süre bekliyorlarsa, yalnız kalmak ve düşünmek istiyorlarsa, bu bir tehlike demektir. Çoğu zaman ilişkisinde süre isteyen kadın, geri dönmeyecektir Yinede bu güzellik ömrü boyunca kalsın ister. İlk öpüşme yıldönümünün de unutulmamasını ister.


Boğa burcu kadını ne ister?


Erkeğin dünyasının merkezinde kendisinin olduğunu bilmek ister ancak bunu isterken merkezkaç kuvvetini hesaba katmaz! Bedensel kokusunu aranızda mesafe olmasına rağmen alabiliyorsanız, yaşadığınız cinsel ilişkinin bağımlılık yaptığı hissine kapılıyorsanız… Aranızda güçlü bir tensel uyum var demektir. Boğa kadını böyle erkeklerden çok hoşlanır.


İkizler burcu kadını ne ister?


İstekleri bitmek bilmez erkeklerin sürekli olarak onları beğendiklerini duymak ve fark edilmek isterler. Neredeyse herşeyi eşlerinden beklerler seks yaşamında da karşılıklı olarak duyarlılığın gelişmesinde önemli etkendir Onu bekletmeden hızlı hareket edin, nasıl sevmek isterse, öyle sever.. Ama en önemlisi, onun ne istediğini değil, onun neler beklediğini bulmaktır.


Yengeç burcu kadını ne ister?

İyi bir işi olan seks ile şefkati harmanlayabilen erkekler isterler. “Sarılıp yatmanın nesi kötü?” derken, kendi biyolojik ihtiyaçlarının, erkeğinkilerden önce gelmesini beklerler. Eşleri onları çekici bulsun isterler ancak çekici birine davranıldığı gibi kendilerine davranıldığında bunu kıskanabilirler Yine erkeğin, sevişmenin de öncesi için hazırlık yapmasını beklerler.


Aslan burcu kadını ne ister?

Tuttuğu bir şeyi, bir kere beğendikten sonra sahip olduklarını, ancak huzursuzluk duyduğunda bırakır. Nezaketi şart koşar. Dalga dalga değişen tavırlarına karşı bir çeşit duygusal sığınağı olmaya çalışın. Ona kesinlikle bağımlı olun ve ihtiyacınızı hissettiği anda sizi terk etmesi onun için imkânsız gibi olacaktır. Size harcamasına izin verin. Cinsellikten ziyade duygusal anları ön plana çıkarın.


Başak burcu kadını ne ister?

Boyun eğmeyin ve yenilmeyin yenildiğinizi anlarsa sizi bırakıp gidecek ve mücadele edecek başka bir sevgili arayacaktır Arkadaşlarınızı ondan saklamayın, Detayları gözden kaçırmayın, eleştiriden hoşlanmadığınızı belli etmeyin, dağınık bir şekilde karşısına çıkamayın, öğütlerini kulak arkasına atmayın. Romantizm etkili bir seksten oldukça zevk alırlar.


Terazi burcu kadını ne ister?

Çok kıskançtır, dikkat edin. Onu kıskandırırsanız kaybedersiniz. Soğuksa asla söylemeyin, siz sıcak ve duygusal yaklaşın. Onu aldatmayın, yalan söylemeyin Bıkana kadar aşktan bahsedebilirseniz, bu jestlerle dünyanın en mutlu kadını olabilir. Heyacanını söndürmeyen erkek idealidir. Bana kendimi iyi hissettir” sözünü çok kullanırlar.


Akrep burcu kadını ne ister?

Uğruna ölünsün, geberilsin ister. Sevdiklerinin kalbinde başka birisinin olma ihtimali onu derinden kıskandırır. Buna izin vermeyin. Onu ancak kendi yüreği ile yönlendirebilirsiniz. Girişkenlik, paylaşılan anlardan gelecek mutluluklar ve asalette yücelme ihtimali onu cesaretlendirir. Yine yastığının altına konan minicik bir hediye bir seni seviyorum yazılı bir not Akrep kadınını çok mutlu edecektir.


Yay burcu kadını ne ister?

Konuşulurken kendi düşüncesine, iş hayatına, kariyerine, hobilerine, fobilerine, arkadaşlarına, ailesine, vücuduna, ruhuna; kısacası her şeyine saygı duyulmasını bekler. Kadın-erkek fark etmez; saygıyı her insan bekler. Ama bir erkeğin eşine duyduğu saygıyı ufacık şeylerle bile belli etmesi kadını oldukça mutlu edecektir. Kendini ifade edememei bir erkek gözlerinde yoktur


Oğlak burcu kadını ne ister?


Şefkatsiz olmayın tutamayacağınız sözler vermeyin, kurallarına karşı gelmeyin, Bir işiniz veya hedefiniz yoksa bile olmadığını asla söylemeyin; plansız ve programsız hareket etmeyin, aceleci ve cüretkâr olmayın! Size hizmet ederken siz de ona yardımcı olun, sönük erkekler Oğlak kadınına göre değildir.


Kova burcu kadını ne ister?


Beklenmedik hediyeler veya sürpriz rezervasyonlar bir kadını her zaman mutlu edecektir. Çünkü şaşırtılmak, şımartılmak Kova kadınının hoşuna gider. Bir çiçek o kadar çok mutlu ediyor ki. Evin kapısını açtığında karşısına çıkan kocaman bir demet çiçek ve arkasından görünen eşi, bir kadın için unutulmaz bir karedir. Bu çiçeğin tabii ki kocaman olmasına gerek yok, beklenmedik zamanda gelen bir gül de bir kadını mutlu etmeye yeter.


Balık burcu kadını ne ister?

Zarif ve umutla dolu olun. Onu tamamlamaya ve bütünlemeye çalışın. Kendi duygularını güzel ifade edebildiğini düşündüğünden, yanlış anlamalarınızı kendinize saklayın. Kendisi gibi zaman zaman değişkenlik göstererek sosyal bir partner arar. Ona karşı duygu yüklü olarak öncelikle güvenini kazanmaya çalışın. Değişken, hassas ve nazik olun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kadın Dünyası * Erkek Dünyası Evlilik -- erkekçe, kadınca