Translate

Sayfalar

3 Ağustos 2011 Çarşamba

Burçlar ve Cinsel Uyum

Koç Burcu :

Koç ile Koç : Cinsel açıdan koç kadını koç erkeğine hükmetmeye kalkar.İlk başta erkek bundan mutluymuş gibi görünse de, bir süre sonra aralarındaki ilişki tamamen bir hükmetme savaşına dönüşür. Her ne kadar işin başında umut varsa da, beraberlik ilerledikçe cinsel ilişkiler de gittikçe tatsızlaşır ve ilk günleri aratmaya başlar. İdeal bir ilişki değildir.
Koç ile Boğa : Koç-Boğa ilişkisinde kesinlikle koç boğadan daha etkindir. Boğa nadiren heyecanlanırken Koç ta durum tam aksinedir. Önderlik derhal eline alır.Bu durumda ilişki zevkin doruk noktasına çıkabilir. Boğa hep pasif kalacak olursa zorlanır. O mutlaka dengeyi kurmalıdır. Her şeye rağmen bata iyi gitse de, bu ilişki ilerisi açısından uyumsuz sayılabilir.
Koç ile İkizler : Her iki burçta hareketli tipler olduğundan cinsel ilişkileri oldukça renklidir. İkizlerin kurnazlığı sayesinde koç un hükmetme duygularını frenleyebilir. Koç alenidir. Ne yapacağını ve ne isteyeceğini bilir. İkizlerin dalavereciliği devam ettiği sürece bu ilişki yürür. İkizlerin cinsel yasaklara karı oluşu koça biraz ağır gelebilir.
Koç ile Yengeç : Genel olarak bu ikili cinsellikte güçlü bir çekim içindedirler. Ancak her şeye rağmen Koç Yengeçte istediğini bulamaz. Aralarındaki tutku bitince yavaş yavaş münakaşalar balar. Yapı ve mizaç olarak uyumsuz oldukları için yatak odası onlara zinden olmaya başlayacaktır. Hafif başlayan rüzgar gittikçe fırtınaya dönüşür.
Koç ile Aslan : İki ateş grubu burcu olan bu ikili cinsel açıdan iyi anlaşabilir. Aslanın cinsel gücü iyidir. Ancak koçun bunu övmesi gerekir. Aslan da koçun hükmetme duygusunu fazla kısıtlamayarak dengelerse ilişkiler iyi olur. Bu ikili arasında daima dolaylılıktan uzak bir yalınlık vardır. Her ikisi de ateşli birer tip olduklarından cinsel yaşamları bağdaşabilir.
Koç ile Başak : Koç başağın cinselliğine sesiz ve kontrollü hareketlerine bayılır. Başak ise koçun cesaretine tav olur. Ancak onun sevişmesiyle olan ayrılıklarını kabullenmez. Esasında her ikisinin de cinsel anlayışları birbirinden çok farklıdır. Dönem,dönem eğlenceli ve hareketli ak maceraları yaşayabilirler. Ne var ki, bu ikilinin cinsel beraberlikleri uzun ömürlü değildir.
Koç ile Terazi : Bu ikilinin her bir ferdi de, cinsel hazza düşkündür. Koçun aşırı ileri gitme isteği teraziye ters gelebilir. Cinsel yaşamlarında bazı detayları uygulamaları icap eder. Sonsuz bir ilişki söz konusu değilse, fiziksel birleme cinsel yönden yeterli olabilir. Genel anlamda bu ikilinin cinsel uyumu için söylenilecek şey, kısa süreli bir çekim içinde olduklarıdır.
Koç ile Akrep : Bu ikili her bakımdan güçlü cinsellik özellikleri taşıyan bir çifttir. Her ikisi de Mars özelliğinden de bilindiği gibi sex sembolüdürler. Fiziksel enerjileri son derece güçlü kimselerdir. Cinsel çekimleriyle karşılıklı harikalar yaratabilirler. Ancak kışkırtıcılıklarının yanı sıra hayal kırıklığı yaşamaları da muhtemeldir. Birliktelikleri tutarsız olarak sonuçlanabilir.
Koç ile Yay : Ateş grubunun iki elemanı olan bu burçlar mücadeleci oldukları için cinsellik açısından da bazı çatışmalara girebilirler. Yaydaki huzursuzluğu ortadan kaldırabildiği takdirde koç burcu onunla çok güzel sevişebilir. Fiziksel istemler her ikisinde de karılıklıdır. Birbirlerine güçlü bir cinsel çekim duyan bu ikili mükemmelce anlaşabilirler.
Koç ile Oğlak : Oğlağın namusa verdiği değerle koçun gelecekteki yaşama bakı açısı arasında farklar vardır. Oğlağın belirli bir sevime zamanı seçmesiyle ve sınırlı oluşuyla koçun aceleciliği ve sınır tanımazlığı çatışabilir. Ancak yine de koç oğlaktaki cinsel dürtüleri uyandırabilir. Her ne kadar zıt görünüyorlarsa da bu ikili cinsellikte iyi anlaşabilir.
Koç ile Kova : Yapı olarak biraz daha geri planda kalan Kovanın karısında koç oldukça aktiftir. Aralarında ilişki hem fiziksel yönden enerji dolu,hem de yaratıcılık dolu olur. Kovanın hayalciliğiyle koç duygusal olarak bağa çıkabilirse, ilişki mükemmel olur. Ancak bu ikili arasındaki cinsellik illa ki alışılmamış ve olaylı bir ilişki olarak gerçekleşecektir.
Koç ile Balık : Koçun canlılığıyla verdiği güven balığı etkiler. Balığın koçun bedenini kullanmaktaki sezgileri ise koçu çok etkiler ve azdırır. Büyük cinsel fantezileri olan balığın bu fantezileri koç tarafından uygulamaya konulduğunda ortaya harika bir cinsel tablo çıkar. Balık pasif gibi görünmekle beraber, oldukça azgın olan koçu etkilemeyi çok iyi bilir.

Boğa Burcu

Boğa ile Koç : Boğa sekste aceleci değildir. Koç ise tam tersi. Bu kilinin cinsel olarak anlaşabilmeleri için koçun boğada olmayan yaratıcılığı ona öretmesi gerekir. Bu durumda boğa koça ateşlice cevap verebilir. En önemli öğelerden biri de,Koçun kaçamaklarına boğanın göz yumabilmesidir. Kişilikler bayağı farklı olduğundan bu ikilinin cinsel uyumu pek yoktur.
Boğa ile Boğa : Ne kadar aynı burcun kişileriyseler de cinsellikte genel olarak pek uyumlu sayılmazlar. Boğanın erkeği ilişkinin bedeni yönündeyken, kadını duygusallık peşindedir. Kadını aldatılmaktan nefret eder ve erkeğinden başkasını düşünmez. Erkek Boğanın ise gözü dışarıdadır. İlişkileri zevkli ama kalıcılık arz eden bir düzeyde değildir.
Boğa ile İkizler : Biri birileriyle cinsel açıdan hiç alakasız bir ikili. Boğanın dogmaları ve sabitliği ile ikizlerin seksteki hareketliliği hiç uyumaz. Boğa her şeyde olduğu gibi cinsellikte de programcı ve statiktir. İkizler ise sınır tanımaz ve statikliğe sinirlenir. Onun sanatçı ve yaratıcı yapısı boğanın ilgisini çekebilir ama, cinsel açıdan ilişkileri bir türlü yürümez.
Boğa ile Yengeç : Bu ikilinin cinsel uyumu oldukça iyidir. Yengecin cinsel hareketliliği boğaya dokunmaz. Her ikisi de sağlamcı olduklarından seksteki kasıtlı gecikmeler ve geciktirmeler her ikisinin de hoşuna gider. Tutkulu ve heyecanlı bir cinsel yaşantıyı severler. Bir birlerinde biraz ışık bulurlarsa cinsel uyumları doğrusu harikuladedir.
Boğa ile Aslan : Boğanın tembelliği ile aslanın neşeliliği pek bağdamaz. Aslan cinsellikte sevişme zamanını kendi belirlemek ister. Cinsel birleşmede ise oldukça müşkülpesenttir. Oysa boğa da cinsellikte bencildir. Bu bakımdan ikili cinsel bakımdan ideal bir karığımı sergileyemezler. Her geçen gün sorunlar büyür. Gelecek için güzel bir ilişki pek söz konusu değildir.
Boğa ile Başak : Boğa bedensel zevkine düşkündür. Oysa bazı kurallara olan boğanın bu bağımlılığı boğayı sıkar. Boğanın ölçülü biçili cinselliği boğanın hayli çok olan cinsel isteklerine hitap etmeyebilir. Başak biraz yorulur. Ancak her şeye rağmen bu kili cinsel bakımdan iyi anlaşırlar. Cinsel uyum sağlandığında bu uyum uzun ömürlü olabilir.
Boğa ile Terazi : Bu ikilinin cinsel uyumunda baş rol teraziye düşer.Terazi ilişkiyi renklendirmek için gerekli hareketi sağlayabilir. Boğada bu çabaya katıldığı takdirde aralarında güzel bir uyum başlar. Boğanın cinsel gücü ile terazinin hisliliği birleşir ve ortaya mükemmel bir ikili çıkabilir. Bu ikilinin ilişkilerinin uzun vadeli olacağı rahatça söylenebilir.
Boğa ile Akrep : Bilindiği gibi en büyük yıldırım aşkları boğa ile akrep arasında yaşanır. Dış dünyayla pek alakadar olmayan ikilinin tek ortak noktaları cinselliktir. Boğa inatçıdır. Ancak akrebin de sinirliliği ve kızgınlığı hiçte çekilecek gibi değildir. Uzun sözün kısası Boğa-akrep ilişkisi daima cinsel yönden başarılı ve uzun ömürlü olur. Her ikisi de cinselliğe düşkündür.
Boğa ile Yay : Yayın cinsel performansı sayesinde cinselliğe bir hayli meraklı olan boğa çok iyi tatmin olur. Ancak boğanın ayak uyduramadığı özellik olur olmaz yer ve zamanda yapılan sekstir. Yay bundan hoşlanır ve sınır tanımayabilir. Boğa ise yayı sınırlandırmaya çalışır. Ama bu ikilinin cinsel yaşamları beraberce iyi gider. Cinsel uyumlulukları gayet iyidir.
Boğa ile Oğlak : İki burç ta kuralcı bir cinselliğe sahiptirler. Ne Boğa ne oğlak olur olmaz zamanlarda seksten hoşlanmazlar. Bu bakımdan fikirleri birbirini tutar. Ancak boğanın istediğini elde etme çabası bazen oğlağı sıkabilir. İkisi de romantik tipler sayılmadıklarından aralarında iyi bir cinsel beraberlik kurulabilir. Çünkü ikisi de cinselliğin fiziğine bakarlar.
Boğa ile Kova : Boğa cinselliğin fiziksel kısmına meraklıdır. Kova ise daha ziyade aşkın düğünsel yanıyla ilgilenir. Bu bakımdan boğanın aşırı cinsel beklentilerinden hoşlanmayabilir. Ancak erotizmden hoşlanan kova,boğada alaka uyandırır. Kafaca birlemedikleri gibi cinsel yönden de pek ideal bir ikili değildirler. İlişki uzun ömürlü değildir.
Boğa ile Balık : Boğanın cinselliğe merakı ile balığın fantezi dünyası birleştiği zaman ortaya ilginç bir uyum çıkabilir. Balıktaki fantezi gücünü boğa açığa çıkarmaya çalışır. Yani bu ikilinin ilişkisinde büyük rol boğanındır. Bazen balığın fantezileri ona zor gelebilir. Her şeye rağmen bu ikilinin cinsel uyumları gayet iyidir. Uzun vadeli bir beraberlik olması söz konusu.
Kadın Dünyası * Erkek Dünyası * İletişim * motivasyon * Evlilik -- erkekçe, kadınca

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kadın Dünyası * Erkek Dünyası Evlilik -- erkekçe, kadınca