Translate

Sayfalar

19 Aralık 2016 Pazartesi

Yalnız bekar erkekler için dizayn edilmiş Sanal Sevgili

Sizi Arayıp Soran Size Hoşgeldin Diyen Sanal Sevgili Karşınızda!

Yalnız bekar erkekler için dizayn edilmiş anime karakteri Azuma Hikari, büyük bir ilgi görüyor.


Sizi Arayıp Soran Size Hoşgeldin Diyen Sanal Sevgili Karşınızda
Echo akıllı ev asistanı milyonlarca satıldıktan sonra Japon firmalar da çalışmalara başladı. Sanal robot ile bir sanal sevgili tasarladılar. Anime karakterine benzeyen bu sanal sevgili kızımızın adı Azuma Hikari!
Azuma, sizinle sohbet ediyor, siz dışardayken size mesaj atıyor ve sesli arama
yapabiliyor. Gayet ilgili güzel dilli olan bu sanal sevgili robotumuz 5 kilo ağırlığında olup şuan için Android ve iOS cihazlara destek veriyor. Git gide sanallaşan hayatımızın bir parçası olmak isteyen sanal sevgili dışardan bakıldığında görüntü itibariyle birazcık ürpertici görünüyor ancak gün içerisinde yalnızlığınızı paylaştığı için vazgeçemeyeceksiniz.
Tanıtım reklamında da görüldüğü gibi gerçek bir insan gibi gbi yalnız bırakmıyor her yerde yanınızda olmaya çalışıyor. 18'li yaşlarda olan bu kızımız pek bir minnoş. Bu nedenle 4 yaşındaki çocuk zekası belirtileri gösteriyor. Abartılı sevinç gösterileri dışında cihaz içinde zaman zaman zıplıyor sahibiyle iletişim kuruyor. Japonya ve ABD'da satılan anime hologram cihazı zamanla daha geniş özelliklere sahip olacak. 
Sanal sevgili asistanımızla mesajlaşıyoruz. Bazen eve erken gelmemiz konusunda bile uyarı yapıyor. Sanal sevgili asistanı Azuma, ilk açılığında sevgi sözcükleriyle karşılıyor. HD çözünürlüğe sahip olan sanal asistanın fiyatı ise 2700 dolar olup ön siparişte bir hayli firmayı mutlu etmiş. Dilerseniz aşağıdaki tanıtım videosunu izleyerek yalnız erkekler için hazırlanmış özel sanal arkadaşı daha yakından tanıyabilirsiniz.. 

Kadın Dünyası * Erkek Dünyası * İletişim * motivasyon * Evlilik -- erkekçe, kadınca

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kadın Dünyası * Erkek Dünyası Evlilik -- erkekçe, kadınca