Translate

Sayfalar

İzleyiciler

7 Nisan 2016 Perşembe

Nasıl İlişki Kurtarılır? Neler Yapılmalıdır? Neler Yapılmamalıdır?


Nasıl İlişki Kurtarılır? Neler Yapılmalıdır? Neler Yapılmamalıdır?

Kız veya erkek farketmeksizin bazı olgular ayrılık zemini hazırlar bir zahmet bunları yapmayınız.

1. - Aşırı Düşkünlük

- Aşırı Düşkünlük
Dünyanızın merkezine koymayın asla! Unutmayın öncelikle kendinize değer verin ki erkekler kendine saygı duyan güçlü kadınları sever. Kaçan kovalanır ilkesini asla unutmayın! Her an nerdesin? Ne yapıyorsun? Kimlesin? Hadi buluşalım, hadi hadi!
bunlar bulunmaz hint kumaşı hissiyatını aşılattırır bu her iki cins içinde gerçerlidir.

2. - Gereksiz Ego Yükseltmek

- Gereksiz Ego Yükseltmek
Ya mükemmel bir erkeksin! Sana bayılıyorum harika bir adamsın! Sen ne yaparsan yap yakışır. Sen dünyanın en mükemmel kadınısın! ... Bunları yersiz yapmayın gerektiğinde yapın ki yerinde olsun. Bir erkeğin peşinde kaç kadın koşuyorsa koşsun siz koşmayan olun. Bir kadının peşinde kaç erkek varsa siz en ön planda olun. Partnerinizin egosunu kendi ego seviyenizle eşit tutmazsanız egolarınız çarpışır ve sorunlara yol açar. İlişki yıpranır.

3. - Kıskandırarak İlişkide İlgiyi Artıracağının Yanılgısı

- Kıskandırarak İlişkide İlgiyi Artıracağının Yanılgısı
Hususi yapılan kıskandırma girişimleri dozunu aşarsa ciddi güven bozukluklarına yol açar ve ilişkiyi temelden sarsar. Temeli sarsılan ilişki çatırdarsa ilişki ilk depremde yıkılır ve onarılamaz.

4. -Gurur

-Gurur
Asla özür dilemem! Asla gitmem! Seviyorum ama artık bitti gururum var benim! ... Atın bunları bir kenara aşkta gurur olmaz onur olur. Grurunu bırakıyorsan aşıksındır onurunu koru gurunu değil. Aşkına onurunla sahip çıkacaksın.

5. - Bitmeyen Kavgalar

- Bitmeyen Kavgalar
İncir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerle kavgalar ediliyorsa dur ve geri bas düşün. Uzun ilişkinin sırrı sağ duyu ve paylaşımdır. Karşılıklı oturup çözülecek şeyleri gereksiz tripler, tavırlar, tartışmalarla ilişki yıpratarak çözmeye çalışmayın.

6. - İlgisizlik

- İlgisizlik
İlişkin bittiğinde de aman havasında olabileceksen ilgisizliğe devam et. Kadın sahiplenilmek ister ilgi ister, erkek kavranmak ister, şefkat ister.

7. - Aşk, Sadakat, Bağ, Güven

- Aşk, Sadakat, Bağ, Güven
Aradaki güveni her daim korumak ve sarmamak gerek. İlişki sadakate ve güvene dayalı olursa karşılıklı itinayla ve bağlılıkla aşk her daim sürecektir
Kadın Dünyası * Erkek Dünyası * İletişim * motivasyon * Evlilik -- erkekçe, kadınca

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kadın Dünyası * Erkek Dünyası Evlilik -- erkekçe, kadınca