Translate

Sayfalar

8 Nisan 2016 Cuma

Erkekler Nelerden Nefret Eder!

Erkekler Nelerden Nefret Eder!Genelde kadınlar ne ister diye konuşulur ancak erkeklerin halinden hiç anlanmaz. Erkekler partnerlerinde bazı şeyleri görmekten gerçekten rahatsız oluyorlar. Kadınlar dikkat edin, erkekler bunlardan nefret ediyor... Bir kadın için kabul etmesi zor, ancak erkekler kadınları her zaman eşsiz bir pırlanta gibi görmüyor. Erkeklerin
partnerlerinde görmeyi sevmediği kıyafet ve davranışlar haberimizin devamında. ANNE GİBİ SEVGİLİ Erkekler anne şefkatini seviyorlar ancak herşeyde olduğu gibi üzerine düşmenin de bir sınırı olmalı. Erkekler kendilerine çocuk gibi davranılmasından asla hoşlanmazlar, kadınlar çocuk gibi davranırsa, erkeklerin kendilerini 'adam' gibi hissetmelerine engel oluyor.
 MERAKLI SEVGİLİ 
Erkekler ajan ruhlu kadınları pek sevmiyor. Özellikle şu sorular:  Neredeydin? Kiminleydin? Ne zaman geleceksin? Etrafında kadın var mı? Neden şunu yaptın? İşte bu sorular erkekleri kadınlardan soğutuyor diyebilirz. Özellikle partnerinizin anlatmak istemediği konularda ısrarla soru sormayın. Çünkü erkekler için 'güven' sorununun başlıca işareti buradan geçiyor. Üstelik ona güvenmediğini düşündüğü kadınları aldatan erkek sayısı da bu günlerde oldukça fazla. 
SAHİPLENEN SEVGİLİ 
Erkekler sahiplenilmekten gerçekten hiç hoşlanmazlar, erkek baskın taraftır, sahiplenir düşüncesindedirler. Erkekler sahiplenilmekten daha çok güven istiyorlar. Özellikle toplum içinde kadının sözlerine karışmasından rahatsız olan erkekler, kişisel alanına müdahale edecek kadar sahiplenen kadın için itici gözle bakmaktadır. 
SENSİZ YAPAMAM DİYEN SEVGİLİ 
Bayanlar, erkekler onlara muhtaç olmanızı gerçekten istemiyor. Erkekler genel olarak kendi ayakları üzerinde durabilen, güçlü olan kadınları severler. Ancak bunun da dozunu bileninin olması tabiki önemlidir. Onsuz bu dünya dönmez izlenimi verirseniz, erkeklerin bir anda sizden uzaklaşmasını sebep doğurabilirsiniz.


Kadın Dünyası * Erkek Dünyası * İletişim * motivasyon * Evlilik -- erkekçe, kadınca

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kadın Dünyası * Erkek Dünyası Evlilik -- erkekçe, kadınca