Translate

Sayfalar

İzleyiciler

18 Ekim 2015 Pazar

İlk buluşma için ..

Uzun süredir hoşlandığın çocukla buluşma günü yaklaştıkça midendeki kelebekler de artıyor değil mi? Özellikle son gece gözüne uyku girmez, sabaha kadar döner durursun. Ne giyeceğine, saçlarına hatta buluşmada ne yiyeceğine kadar kafanda yüzlerce soru vardır. İşte doğru yerdesin! Şimdi kafandaki endişeleri azaltıp, seni ilk buluşmaya adım adım hazırlıyoruz.

1. Dakik ol!

İlk buluşmada geç kalmamaya dikkat et. Erkeklerin en nefret ettiği şeylerden biri, beklemektir. Eğer
gündüz buluşacaksanız, biraz daha erken gidip kitap okuyup kahve içebilirsin. Erkek arkadaşın için harika bir izlenim olacaktır.

2. Ne giyeceğim?

Erkekler her zaman sadelik ve doğallıktan hoşlanır. Eğer ilk buluşmada kahve içmeye gidecekseniz, abartılı kıyafetler giymemelisin. Basic t-shirt, kot şort ve sneakerslarını bol aksesuar ile tamamlayabilirsin. Eğer akşam yemeğine gidecekseniz, biraz daha şık olmalısın. Yüksek bel pantolon ve crop toplara ne dersin? Bu görüntünü kalın, yüksek topuklu ayakkabılarınla kombinleyebilirsin.

3. Ne yiyeceğim?

İlk buluşmada zor yemekler seçmemelisin. Mesela tavuk kanadı veya pizza yerken döke saça yiyebilirsin. İlk buluşma için hoş bir görüntü olmayacaktır. Izgara köfte veya makarna ideal bir seçim olacaktır.

4. Telefonundan uzaklaş!

Telefonunun sesini kıs ve gelen mesajlara bakmamaya çalış, en azından bir süre. İlk buluşmada gözün sürekli telefonda olursa, karşı taraf sıkıldığını düşünebilir. Eğer telefonun çaldığında, arayan kişiye şuan müsait olmadığını, daha sonra aramasını rica ettiğinde, erkek arkadaşın sana inanılmaz saygı duyacaktır.

5. Hesabı kim ödeyecek?

Yemeğin sonunda hesabı ödemek, her iki taraf için de en gergin anlardan biridir. Toplumda yaygın bilinen hesabı erkek öder algısını bir kenara bırak ve hesap geldiğinde cüzdanını çıkarıp birlikte ödeyebileceğinizi söyle. Bakalım o ne diyecek?

Kadın Dünyası * Erkek Dünyası * İletişim * motivasyon * Evlilik -- erkekçe, kadınca

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kadın Dünyası * Erkek Dünyası Evlilik -- erkekçe, kadınca