Translate

Sayfalar

İzleyiciler

10 Ekim 2011 Pazartesi

Erkekler kadınlarda bunları bilmiyor!

Araştırmalar sonucu ortaya çıktı ki yatakta konuşabilen çiftlerin ilişkilerininde mutlu yürüdüğü belirlendi.



Yastık sohbeti sizin özel zamanınızda sevdiğiniz kişiyle en içten konuşmaların yaşandığı zamanlardır. Yatak odası sadece cinsel ilişkilerin yaşanması gereken bir yer değildir. Deneyin sizde yastık sohbetinden hoşlanacaksınız.
Kadınlar yastık sohbetlerini hem fiziksel olarak yakın olabildikleri hemde konuşulan konuların hafifliğinden dolayı çok severler. Peki yastık sohbetlerinde dikkat edilmesi gereken noktalar nelerdir?
Sizden ne duymak istiyor?
Sizden duymak istedikleri her kadından kadına değişse bile genel anlamda ona zaman ayırmanızı ister. Kısacası bu özel zamandada duymak istedikleri "ne kadar güzel, zeki, komik ve mükemmel bir partner" olduğudur. İsminin yastık sohbetinde söylenmesi normal hayattakinden 100 kat daha fazla hoşuna gidecektir.
Neleri duymak istemez?
Ne yaparsanız yapın yastık sohbetlerinde negatif olaylar ve konuşmalar içine girmeyin. Yaşanan zamanların özel olduğunu düşündüğü için bu anı bozmayın. Eğer aklınıza güzel şeyler gelmiyorsa konuşmaktan kaçının. Unutmayın yatak zamanı aşk, rahatlamak ve uyumak içindir. Sevgilinizle tartışmak ve onun hatalarını yüzüne vurmak için geçirilen zaman değildir.
Yatakta asla iş, arkadaş ve aile sorunlarını, ilişkilerini tartışmayın.
Ne hakkında konuşulmayı sever?
Bu kısım kolay. Onun hayatta başarılı olduğu şeyleri tekrar orada konuşmanız etkili olacaktır. Takdir edilen kişi nerede olursa olsun çok sevinecektir. Örnek olarak olaya şöyle başlayan cümlelerle başlayabilirsiniz "Gerçekten kendimi iyi hissediyorum sen... "
Ertesi günün planları
Planlarınızı romantik tutun. Onunla paylaşacağınız zamanı, yemekleri ve eğlenceyi anlatmanız ertesi günkü planları heyecanla beklemesine yol açacaktır. Bir gün sonra planladığınız evişlerini anlatmayın. Tabi çok eğlenceli ve ona seksi gelebilecek planlar ise bu konularıda açabilirsiniz.
Gelecek planları
Kulağına romatik ve eğlenceli gelebilecek; tatil, haftasonu planı veya özel gezileri konuşmanız onun çok hoşuna gidecektir. Gelecek planları, seks, yemek, yaşayacağınız maceralar hatta kuracağınız aile üzerine olabilir. Tartışma yaratacak konular bu noktada seçmeyin.
Ne kadar sıklıkta yapmalı?
Hergün yastık sohbeti yapmanız anlamlı olmayacaktır. Günlük hayatta, uyumak, seks, yemek yemek yada çalışmak gibi yapılması gereken milyonlarca iş olduğundan yastık sohbetlerinin zamanlarını özel seçin. Seks tabiiki aklınızda var ama yastık sohbeti aşk ile ilgilidir.
Yatak sohbetlerinde onu düşünmeniz gerekir, aklınızın akşamki halısaha maçı yenilgisi yada işteki bir olayda kaldığını anlaması kolaydır. O yüzden bu zaman dilimi içinde kendinizi ona sunmalısınız.
Yastık sohbetleri gündüz rüyasına benzer uyumadan önce herkes yüzünde bir gülümsemeyle rüyaya dalmak ister. Uutmayın mutlu bir sevgili mutlu bir ilişkiyi doğurur.
İyi geceler ve iyi şanslar
Yatak odasında geçirdiğiniz zaman bir ilişki için anahtar zamanlardır. Sizi mutluluğa normal hayatınızda ve ilişkinizde götürecek en önemli gerçeklerden biridir.
Kadın Dünyası * Erkek Dünyası * İletişim * motivasyon * Evlilik -- erkekçe, kadınca

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kadın Dünyası * Erkek Dünyası Evlilik -- erkekçe, kadınca