Translate

Sayfalar

İzleyiciler

13 Eylül 2022 Salı

Onu kendinize aşık etmek istiyorsanız bu 10 adımı uygulayın

Karşınızdakini Kendinize Aşık Edecek 10 Adım

Hayatımızda 'doğru' insanı bulmak için çaba sarf ederiz. Siz de doğru olduğunu düşündüğünüz kişileri kendinize aşık etmek istiyorsanız bu 10 adımı uygulayın.
...

 

 

1) Sık Sık Göz Teması Kurun

Göz teması, erkeklerin aşık olmasında önemle etkendir. Konuşurken

sık sık gözlerine bakın. Araştırmalar sonucuna bakılacak olursa birbirine aşık olan insanların zamanlarının %75’ini birbirlerine bakarak geçirdikleri kanıtlandı.

 

2) Her Zaman Kendiniz Olun

 

Onu kendinize aşık etmek için kendi karakterinizden ödün vermeyin. Nasıl biriyseniz karşınızdaki kişiye de böyle gösterin. Onun beğendiği şekilde davranıp, rol yapmayın. Aksi takdirde ilişkiniz kısa sürebilir.

 

3) Onu Şaşırtacak Şeyler Yapın

 

Günümüzde her ne kadar kadın erkek eşetliğini konuşuyorsak bunu da kanıtlamak gerekir. "Buluşmalarda hesabı erkek öder" algısı artık olmamalı. Buluşmalarınızda hesabı erkek ödüyorsa siz de başka bir şey ısmarlayarak ya da ödeyerek karşınızdakini şaşırtabilirsiniz.

 

Karşınızdakini Kendinize Aşık Edecek 10 Adım

 

 

4) Samimi Olsanız da Gizeminizi Koruyun

 

Samimiyet çok önemli kavramdır. Fakat sizi yeni tanıyacak birisi için gizemli olmak en önemlisidir. Hayatınızda gerekli şeyleri anlatıp detay vermekten kaçının. Siz anlatacağınıza o sizi merik edihp tanımaya çalışşın. Uygulayacağınız bu gizem karşınızdaki kişide daha da merak uyandıracaktır.

 

5) Ondan Gerektiğinde Yardımlar İsteyin

 

Erkekler, kendilerinden yardım istenmesini,  ihtiyaç duyulmasını  çok severler. Onlardan küçük ricalarda bulunarak hoşnut olmalarını sağlayabilirsiniz.

 

 

6) Ortak Yönlerinizin Olduğunu Belli Edin

 

İnsanlar kendine benzeyen kişilere karşı daha sempati duyarlar. Siz de ortak yanlarınızı belli ettikçe size daha çok bağlanacaktır.

 

 

Karşınızdakini Kendinize Aşık Edecek 10 Adım

 

 

7) Ona Yemekler Yapın

 

Erkeğin kalbine giden yolun midesinden geçtiğini duymayan yoktur. Sizde ona yemekler hazırlayarak ya da buluşmalarda hazırlayacağınız minik hazırlıklarla bile onun gönlünü rahatlıkla kazanabilirsiniz. 

 

8) Yürüyün Fakat Koşmayın

 

Kendinizi çok ön plana atmayarak ilginizi belli etmeye çalışın. Sizi düşünmesini, adım atmasırı istiyorsanız konuşmaların, sohbetlerin ardından biraz ara verin. Bu size gelmesini sağlayacaktır.

 

9) Kokunuza Önem Verin

Kişiler arasındaki çekimi kokunun da etkilediği kanıtlandı. Siz de hoşlandığınız kişinin yanına giderken hoş kokular kullanmayı ya da onun beğendeği kokuları tercih etmeyi ihmal etmeyin.

 

 

10) Sürekli Gülümseyin

 

İnsanlar genelde mutlu insanlarla vakit geçirmekten zevk alırlar. Her şeye kulp bulan, sürekli asık suratlı biri olmak yerine daha güler yüzlü, pozitif biri olarak siz de ilgi çekebilirsiniz.

 

Karşınızdakini Kendinize Aşık Edecek 10 Adım





Kadın Dünyası * Erkek Dünyası * İletişim * motivasyon * Evlilik -- erkekçe, kadınca

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kadın Dünyası * Erkek Dünyası Evlilik -- erkekçe, kadınca