Translate

Sayfalar

İzleyiciler

8 Eylül 2021 Çarşamba

Erkekleri çileden çıkaran şeyler

Erkekler ve kadınlar kültürel alışkanlıklardan ötürü ve doğaları gereği birbirlerinden farklıdır ve birçok konuda ayrışır. Her aşkın farklı bir dinamiği vardır elbet ancak bazı ortak sevmedikleri noktalar konusunda çoğunluk hem fikir. İlişkilerde erkeklerin nefret ettiği ortak yönleri listeledik.

ÇİFT ÖZÇEKİMLERİ

ÇİFT ÖZÇEKİMLERİ

Çok tatlı ve erkeğinizi dünyaya göstermek istediğinizi biliyoruz, ama mesele şu ki erkekler, çok sevdiğimiz o çiftlerin özçekimlerini yapmaktan pek hoşlanmıyorlar. Bütün çileyi garip, aşamalı ve inanılmaz derecede sinir bozucu buluyorlar.

Çoğu durumda, sadece onunla birlikte giderler, ama onları asla o selfieleri çekerken görmezsiniz,

değil mi? Kendini gerçekten umursamayan ve birkaç özçekim yapmayı seven bir erkeğe sahip olduğuna inanarak kendini kandırabilirsin, ama aslında o, rol yapmakta diğer erkeklerden daha iyidir ve eğer bunu yapıyorsa seni ne kadar sevdiğini takdir etmelisin


ÇEVRİMİÇİ AŞIRI PAYLAŞIM

ÇEVRİMİÇİ AŞIRI PAYLAŞIM

Bugünlerde herkes bir blogcu, ya da biz öyle inanmak istiyoruz. Bu yüzden kişisel fotoğraflarımızı ve özel hayatımızın detaylarını internette paylaşmaya devam ediyoruz. Ama gerçekten, her şeyin ne kadar harika olduğu veya nasıl zor bir dönemden geçtiğinizle ilgili bir gönderi olsa da, hiçbir erkek ilişkinizin nasıl gittiğine dair kişisel bilgileri paylaşmanızı istemez. Özel şeyleri gizli tutmanı tercih ederler.


    HAZIRLANMANIZIN UZUN SÜRMESİ

    HAZIRLANMANIZIN UZUN SÜRMESİ

    Harika makyaj görünümleri zaman alır ve bunu biliyoruz. Bu eyelinerın mükemmel görünmesi uzun zaman alıyor ve kusursuz bir şekilde harmanlanmış göz farı 2 saniyede elde edilemedi. 

    Şekillendirme ve vurgulama da zaman alır ve parlak bir dudak eklerseniz, çizgilerin tamamen mükemmel olması uzun zaman alabilir. Ve görünüşte zahmetsiz bir kıyafeti bir araya getirmenin ne kadar sürebileceğine bile başlamayalım. Ama erkekler anlamıyor, sadece bir an önce hazırlanmamızı istiyorlar


    BİRLİKTEYKEN BAŞKALARIYLA MESAJLAŞMANIZ

    BİRLİKTEYKEN BAŞKALARIYLA MESAJLAŞMANIZ

    Bu şakalar çok komik ve arkadaşlarınızla ilginç bir şey paylaşmak istemek doğaldır, ancak erkeğinizle randevudayken o anda kalır ve ona tüm dikkatinizi verirseniz gerçekten minnettar olacaktır. 

    Bu mesajları daha sonra gönderebilir ve telefonunuzu tamamen kaldırabilirsiniz, lütfen.


      KIZ ARKADAŞLARINIZA HERŞEYİ ANLATMANIZ

      KIZ ARKADAŞLARINIZA HERŞEYİ ANLATMANIZ

      Daha önce internette fazla paylaşım yapmama hakkında konuştuğumuzu biliyor musun? Eh, erkekler de en yakın arkadaşına sırlar dökme konusunda aynı şeyleri hissediyor. Evet, BFF'lerin bunun için olduğunu biliyoruz, ama belki de en azından deneyebilir ve onlara erkek arkadaşınızla ilgili utanç verici her ayrıntıyı kesinlikle söylemeyebilirsiniz. Bunu gerçekten takdir edeceklerdir.

      Kadın Dünyası * Erkek Dünyası * İletişim * motivasyon * Evlilik -- erkekçe, kadınca

      Hiç yorum yok:

      Yorum Gönder

      Kadın Dünyası * Erkek Dünyası Evlilik -- erkekçe, kadınca