Translate

Sayfalar

14 Nisan 2012 Cumartesi

Aşk ne zaman biter? Burç kadınlarına göre aşk

 Aşk ne zaman biter?

Yıllardır yaşadığınız aşk, neden bir anda biter? Sevdiğiniz erkek hangi durumlarda sizi hayatınızdan çıkarıyor? Kadınlar ne kadar farkında? İşte burç kadınlarına özel bir haber...




Yüksek enerji ve bitmek bilmeyen arzular ve yalanlar... Karşılıklı yalan söylemek... Bu durum her iki tarafın da duygusal anlamda tükenmesine sebep olacaktır. Yaşanan duygusal krizlerin sonucunda bir süre sonra Koç erkeği bu durumdan yorularak ilişkiyi sonlandırıyor. Olumsuz olmayın. Koç'un karşı safında yer almayın. İlk geceden ciddi bir ilişki yaşamak istemiyor olabilirler. Eğer seni gerçekten istiyorsa bekleyecektir.




Boğa

Sonu gelmeyen merak ve sorular... Asla istemediği bir şeyi yapmaya zorlamayın. Aldatmayın. Baskı yapmayın, sevgilinizi kendi kararınıza uymaya zorlamaktansa ikinizi de ilgilendiren konularda birlikte karar almaya çalışın. Onu aceleye getirmeyin. Tutarsız davranmayın.


İkizler

Mutsuz bir ev yaşamı kişiyi yanılgıya sürükleyebilir. Sıkıcı olmayın. Konuşmayı tekelinizde tutmayın. Kadınlar sahiplenme eğilimlidir, bunun sevgi gösterisi olduğunu düşünürler. Ancak bu tarz, sizin kesin sınırlarınız olmadığın gösterir.Bir şeye mecbur etmeyin. Çok seviyorsanız sizi aradıysa ona dönmeyi unutmayın.


Yengeç

Aşk, sevilen kişinin kusurlarını görememek değildir. İlişkide bir süre sonra kadını "Artık beni sevmiyorsun, yaptığım fedakârlıkları görmüyorsun" diye söylenmeye baslar, sevgilisini terk etmekle tehdit eder. Duygularını incitmeyin... Başkalarının yanında onu eleştirmeyin. Yalan söylemeyin. Geçmişi unutmasını beklemeyin. Çok özel gününüzü unutmayın.


Aslan

Her zaman “uyarılma” ile doğar. Dürtülmeli”, uyarılmalı, uyandırılmalıdır. Direkt mazi sorularından hiçbir Aslan erkek haz etmez, unutmayın. Hemen planlar yapmak rüyalarındaki evi, çocuklarının adlarını, bir sonraki haftanın planlarını yapmaya başlayan kadınlar genelde ilişkilerinin o andaki keyfini ve mutluluğunu yasayamazlar. Günleri doğal akışında yaşamanız konusunda hemfikir olun. Sonunda huzurlu yaşamayı ve birlikle zaman geçirmekten keyif almayı öğrenin. Kıskaçtırlar, son aşkınızdan söz etmeyin.


Başak
Kader ortakları olmakla, bir aşkın kahramanları olmak arasında büyük fark vardır. Kadınlar, pek çok zaman sevgililerini düzelterek, kendilerini eşsiz kılacaklarını düşünürler. "Ben onun hayatını yoluna koymasını sağladım, artık beni sonsuza dek sevecek" diye bir bekleyişe girerler. Yapmamalıyız... Dırdır etmeyin, bağırmayın. Ağız kalabalığı yapmayın, çok bilmişlik taslamayın. İşte bu bile, başak erkeklerini yeterince rahatsız eder. Bittiyse bitirir.


Terazi

Kıskançlık gerçek aşkın göstergesi değildir... Aşırı kıskançlık, aşırı sahiplenici tavırlar göstermek belki ilk başlarda iyi bir etki bırakabilir. Ancak kıskançlık duygusal şiddete dönüşmüşse, erkekte olumsuz bir algıya neden olabilir. Bakımsızlık, çok içki veya sigara içerseniz, hijyenik temizliğinize eskisi kadar önem vermezseniz terazi erkeği bundan rahatsızlık duyabilir. Zamanla da size dokunmak İstemeyebilir. Bir ömür “sevgili” kalmak istemezseniz arkaya bakmadan kaçma hissi uyandırmaktan öteye geçmez.


Akrep

Aşk hissi kendinden geçiriyor veya acı çekiyor... Fikirlerini eleştirmeyin. Çok fazla özel soru sormayın. Tehdit etmeyin. Yalan söylemeyin, aldatmayın. Sarılmayı sevin. Aşkla cinsellik Akreple daima birliktedir. Cinsellik, aşkı doğurmaz fakat aşk cinselliği harika kılar. Aşkı paylaşmayı öğretir. Duvarları yıkabilmeyi, bencilliğimizin ötesindeki 'ben'i görebilmeyi sağlar.


Yay

Aşk hiçbir insanın kaçamadığı bir kader... Birliktelikte sizi neyin heyecanlandırdığını ve bunun neden olduğunu bilmek muhteşem bir yaşamın anahtarıdır. Olumsuz tavır içinde olmayın. Üzerine düşmeyin. Ona patronluk taslamayın. Gün içinde yaptığınız hareketlerle belki de farkında olmadan ilişkinizin sonunu hazırlıyorsunuz... Oysaki nelerin yanlış olduğunu bilirseniz, hatalardan kaçabilirsiniz


Oğlak

Aşk, sıkıntı çekmek anlamına gelmez... İlişkiye cinsellikle yön vermeyin. Birçok kadın bir ilişkiye başladıklarında her şeyin yerine oturacağını ümit eder. Ama ne yazık ki gerçekte bu işler böyle yürümüyor. İlişkinin sizi mutlu etmesini bekleyin. Onu mahcup etmeyin. Duygusal taleplerde bulunmayın. Giyimini ve dış görünüşünü eleştirmeyin. Çalışması gerektiğinde dışarı çıkmak için ısrar etmeyin.


Kova

Sevgilinizi, alışveriş, arkadaşınız, mali destekçiniz olarak beklemeyin. Bu tip beklentiler gerçekleşmemeleri durumunda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Değişmesini beklemeyin. Dostlarını eleştirmeyin. Onu sınırlamayın. Saatinde gelmesini ummayın. Sıkıcı olmayın.


Balık

Aşk, yaşa veya dış etkenlere bağlı olmadan da kendi içinde bazı değişim süreçleri izler... Duygularını incitmeyin. Fikirleri ve hayalleriyle alay etmeyin. Size ait olduğunu varsaymayın. Yumuşak başlılığından yararlanmaya kalkmayın.

Kadın Dünyası * Erkek Dünyası * İletişim * motivasyon * Evlilik -- erkekçe, kadınca

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kadın Dünyası * Erkek Dünyası Evlilik -- erkekçe, kadınca