Translate

Sayfalar

31 Mart 2016 Perşembe

Aşk ve İnsan


Aşk nedir? Bilmem, bildiklerim yeter mi onu anlatmaya… Aşk ve insanın dönüşen halleri sadece sözcüklerden ibaret bir dile sığar mı?

Aşk ve İnsan
Aşk ve İnsan
Aşk, hem yalın hem de görkemli bir varoluş biçimi… Gözlerin kapalıyken ışıktan düşlere uyanmak gibi… Beden ve ruhun birlikte cesaretle hayata savrulması… Koşullanmalarla içimizde sıkışıp kalan ruhun sonsuz özgürlüğe kavuşma hali.
Yunus gibi, Mevlana ile Şems gibi, Nazım’ın Piraye’si, Ahmet Arif’in Leyla’sı, Aragon’ın Elsa’sı gibi… Herkes kendi bildiği yoldan yürür aşka. Sımsıkı kapalı olan kapılar aralanır önce,

23 Mart 2016 Çarşamba

Aşk Hikayesi: Hediyesiz Kalmak

Sevgiliniz olmasa, sevgililer günü hikayeniz olur mu? Aylardan Şubat ya hani… Tüm vitrinler tüketime davet ediyor sizleri. 14 Şubata kadar ille de bir hediye alın da ekonomileri ayakta dursun. Siz, değerli bir madenden işlenmiş hediyenizi almaktan ya da vermekten çok mutlu olurken, hiç o madenin nereden ve nasıl çıktığı aklınıza geliyor mu?

Kaz Dağları hediye Hediyesiz Kalmak
Hikayesiz kalmak, sadece kimliksiz kalmak değilmiş meğer, kimsesiz de kalıveriyormuş insan. Bu tarafı hiç aklıma gelmemişti yeni yıl yazısını yazarken. Mesela hikayesizlik hikayem, siz okurlar olmasa, hikayesini koruyabilir mi? Ben varlık bulabilir miyim bu

18 Mart 2016 Cuma

Umut ile bekleyiş hikayeleri

Umut etmek, tek başına ıssız bir koyda beklemek gibidir. Hayal ettiğin, gerçekleşmesini istediğin şey ister yakın ister uzak olsun, isterse tamamen belirsiz olsun yine de bu koyda uzaklara bakarken bulursun kendini. Gözünün gördüğü kadar uzağa bakar haberin nereden geleceğini anlamaya çalışırsın.

umut etmek

Umut etmek, tek başına ıssız bir koyda beklemek gibidir.

Meydandaki çeşmenin önünde bekleyen bir delikanlı. Heyecanlı gözüküyor. Belli ki birisini bekliyor. Belki de özel biridir beklediği. Montu elinde, çantası yerde duruyor. Buluşma noktasına biraz erken gelmiş gibi. Kalbi hızla çarpıyor, yerinde duramıyor. Karşıdan gelen

Delicesine Sevmek Acıtabilir..

Yüreğimizi kaplayan sevgiden acı duyuyorsak “Delice Seviyoruz” demektir. Yakın arkadaşlarımızla sohbet ederken tüm konumuz sevdiğimiz kişidir. Onun problemlerini, duygularını anlatır ve cümlemize hep sevdiğimiz kişinin adıyla başlarız.

körebe delicesine seven kadın kadınlara öneriler tavsiyeler aşk takıntı
Onun uzak tavırlarını, kötü hareketlerini, aldırmazlığını hep çocukluk günlerinden kalan problemlerine ya da ailevi sorunlarına bağlar ve gerçekleri çoğunlukla görmezden geliriz.

3 Mart 2016 Perşembe

Güçlü Kadın Kime Denir?

Kadınlar her konuda güçlü ve seksi olmak isterler.
Zayıf görünmeyi asla tahammül edemeyen bayanlar her zaman kontrolün elinderinde bulunmasından inanılmaz haz duyarlar.
Erkeklere de zayıf güçsüz kadınlar cazip gelmemektedir.
Kadını güçlü kılan 5 özelliği okuyup öğrenebilirsiniz.
Kendini zayıf ve güçsüz hisseden kadınlar güçlü görünmeye hazır mısınız?

guclu-kadin_220İstihbarat

Her kadın güçlüdür. ilk önce bir kadın zeki olduğunun farkına varmalıdır. Bu doğrultuda zekasını kullanarak yaratıcılığını kullanmalıdır. Karşısındakine zeki olduğunu hissettirmelidir. Her şeyden herkesten haberdar olmalıdır.

Dürüstlük

Her konuda dürüst olmalısınız ve karşınızdakilerede bunu hissettirmelisiniz.

Kırık Kalp Sendromu Hasta Ediyor

agalayankadin 50Her insan, hayatının belli dönemlerinde, kırık kalp sendromuna yakalanmıştır. Sevgilimizden ayrıldığımızda, çok sevdiğimiz bir yakınımızı kaybettiğimizde, canımız dediğimiz insanlardan

Kadınların en mutlu olduğu yaş

Kadınlar mutluluğu hangi yaşlarında yaşıyor?

mutluİngiltere'de 4 Bin kadınla yapılan bir araştırma kadınların en mutlu zamanlarını hangi yaşında yaşadıklarını ortaya çıkardı.

Kadın ve erkek beyni arasındaki farklar neler?


ask-acisi 2Anne karnındaki sekiz aylık bebeğişn vücudu testosteron hormonu salgılamaya başladığından itibaren beyni kadın beyninden farklılaşmaya başlıyor.
Kadın beyni iletişim ve hisleri etkileyen hücreleri üretirken erkek beyni hücreleri