Translate

Sayfalar

28 Şubat 2016 Pazar

Kadınların erkeklerde neyi seksi bulduğuna inanamayacaksınız!

Erkekleri seksi yapan 10 şey

Kadınların erkeklerde neyi seksi bulduğuna inanamayacaksınız! İşte erkekleri seksi yapan 10 şey!

erkek seksi1
Birinden hoşlanınca ya da aşık olunca, onu seksi bulmak için sebebe gerek yok ama bazı şeyler var ki her erkeği seksi yapıyor! İşte bir erkeği seksi yapan 10 şey...
Sağlamlık
Sağlamlığın, ne kadar bench press yapabildiğiyle alakası

26 Şubat 2016 Cuma

Her şey iyi giderken neden terk edildiniz?


Aşkınız dillere destandı. Gözünü kırpmadan senin için canını vermeye hazırdı ama br anda terk edip gitti...

Her şey iyi giderken neden terk edildiniz?

Aşkınız dillere destandı. Gözünü kırpmadan senin için canını vermeye hazırdı ama br anda terk edip gitti...

1
Bu erkekler neden böyle yapıyor?

Bazı ayrılıklar 'çok mutluyum' dediğiniz anlarda gerçekleşir. Herkes mutlu bir evlilik kuracağınızı düşünürken o beklenmedik cümle gelir. 'Sen daha iyilerine layıksın. Ben yapamıyorum' 
Hiç beklemiyordun, sebep aradın, kendini sorguladın ama

Yalnız yaşayan kadınların gündelik halleri


Meksikalı sanatçı Idalia Candelas, yalnız yaşayan kadınların gündelik hallerini kara kalem ve suluboya ile resmetti.
0 7

Yalnızlık temalı çizimlerde kadınlar acı içinde, depresif ve ağlamaklı değil aksine, güvende ve güçlü olarak resmedilmiş.
0 1
İşte yalnız yaşayan kadınların çok iyi anlayabileceği o durumlar...
 0 2
0 3
0 4
0 5
0 6


Kadın Dünyası * Erkek Dünyası * İletişim * motivasyon * Evlilik -- erkekçe, kadınca

21 Şubat 2016 Pazar

Aşkın ömrü

Uzmanlara göre, aşkın ömrü hem hormon ölçümleri hem de beyin görüntülerine göre 2.5 yıl... Aşık olmamız ise sadece 1.5 saniye sürüyor ve 12 merkezin aynı anda çalışmasını sağlıyor.

Aşkın ömrü sadece 2,5 yılBahçeşehir Üniversitesi'nde düzenlenen "İstanbul'un Kalbinde Bilim Konuşmaları" konferansında kalp ve beyin cerrahisi uzmanlarının gözünden aşkın gelişimi ve yarattığı değişiklikler ele alındı.
Bahçeşehir Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde konuşan Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Kemal Yücesoy ve  Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Özalp Karabay, "Aşkın tıbbi

17 Şubat 2016 Çarşamba

“Aşkla ilgili en çok sorulan sorular”


Aşkın ömrü nasıl uzar? Erkekler zeki kadından korkar mı? İnternette tanışılan biriyle ciddi ilişki yaşanır mı? Bir erkek evliliğe nasıl razı edilir? Ve daha onlarca soru... Geçen hafta başladığımız “Aşkla ilgili en çok sorulan sorular” 
İlk buluşmada öpüşmeli miyim?  Bu tamamen senin tercihin. Hangi noktaya kadar gideceğini sen belirleyeceksin. Karşındaki insanın talebi olsa da kendi duygularının sesini dinlemelisin. “Öpüşmezsem ya beni bir daha aramazsa?” gibi sorulara sakın aldanma. İkinci buluşmayı belirleyen şey asla öpüşme değildir.
Aşkın ömrünü uzatmak mümkün mü?Kimyasını uzatmak mümkün değil ama aşkın yarattığı o tatlı anları uzatmak mümkün. Unutma ki; aşıkken yaşadığın o güzel duyguları sana tattıran kişi hala yanında. Onunla birlikte yine kaçamaklar yapmak, uzun uzun parklarda, bahçelerde oturmak, gezmek, eğlenmek elinde. Aşkı ilişkinin her anına yansıtabilmen için mutlaka çaba göstermen gerekiyor.
İlişkide heyecan bittiyse yeniden eski haline getirmek mümkün mü? Bu, iki kişinin arasında kurulan bağ ile ilgili. Aradaki bağ ne kadar güçlüyse, ilişkinin heyecanı da o kadar yüksek oluyor. Heyecanın azaldığı dönemlerde, aradaki o bağın da zayıfladığını söyleyebiliriz. O halde bağı tekrar güçlendirmek gerek. Böyle durumlarda biriktirdiğiniz anılarınızı bile hatırlamanız yeterli. Birlikte çok şey yaşadığınızı, yaşadığınız her şeyin de hayatınıza renk kattığını unutmayın. 

Aşkın ömrünü uzatmak için

Aşkın ömrünü uzatmak için 10 formül

Sevgililer gününün bir kısmını aşkınızın ömrünüzü uzatmak için yapılacaklara ayırın. Hadi bu günü kurtardınız diyelim fakat geleceğin nasıl geleceği bugünden itibaren yapacaklarınıza bağlı.

Aşkın ömrü 3 yıldır derler ama her şeyin de bir çözümü vardır. Sonsuz aşkı arayanlar ve yapabilecek olanlar için 10 formül veriyorum. Ama bu listenin şöyle de bir özelliği var: formüllerden birini uygulamanız yetmiyor. Onunu birden eş zamanlı olarak uygulayabilirseniz sonsuz aşkı yakalayabilme ihtimaliniz var demektir.

1- İlişkinize dair ritüelleriniz olmalı.
Ritüel ya da günlük rutin kavramları insanda bir tekdüzelik, kısıtlanmışlık ve tekrarı

14 Şubat 2016 Pazar

14 Şubat nedir ? Sevgililer günü nedir ?


Sevgilinize 14 Şubat'ta ne yapabilirsiniz ne tür mesajlar gönderebilirsiniz ?


14 Şubat nedir ? Sevgililer günü nedir ?
Sevgililer Günü'nün nedir gerçek hikayesi?

II. Cladius3. yüzyılda Roma İmparatoru II. Claudius her erkeğin asker olmasını istiyordu. Her erkeğin asker olmasını sağlamak için tüm imparatorlukta evliliği yasaklamıştı. II. Claudius imparatorlukta Hristiyanlığı da yasaklamış ve Hristiyanlar için ölüm emri çıkarmıştı.
Bu emre uymayanlar arasında sonradan aziz olarak anılacak olan Valentinus vardı. Valentius hristiyan olduğu için yakalanmış ve hapse atılmıştı. Hapishane gardiyanlarından biri Hristiyanlar arasında anlatılan mucizelere inanarak kardeşi olan doğuştan gözleri görmeyen Julia'yı, gözlerini açabilir umuduyla Valentinus'un yanına gizlice getirdi. Julia zeki ve güzel bir kızdır. Valentinus'u ziyaretleri sayesinde roma tarihi, doğa ve hristiyanlık konularında pek çok şey öğrenir. bu ziyaretlerden birinde Julia sorar:
- "Valentinus, Tanrı gerçekten dualarımızı duyar mı? Her sabah ve her gece ne için dua ettiğimi biliyormusun? Görebilmek için dua ediyorum, senin bana anlattıklarını görmeyi çok istiyorum."
Valentinus;
- "Tanrı bizim için en iyi olanı yapar, yeter ki buna inanalım."
Beraberce duaya başlarlar. Birden hücrenin içersi altın renkli bir ışıkla aydınlanır ve Julia haykırır;
- "Valentinus, görüyorum, görüyorum."
Ertesi gün Valentinus'un ölüm emri gelir, Aziz Julia'ya son bir not yazar, Tanrı'ya hep yakın olmasını öğütler ve notun altını "Senin Valentine'ından" diye imzalar. Mektup, ertesi gün Julia'ya ulaşır, o günün tarihi 14 Şubat 270'dir.

7 Şubat 2016 Pazar

Kadınlar artık erkeklere ihtiyaç duymadan doğum yapabilecek


[Haber görseli]
New Scientist'in haberine göre; İngiliz bilim insanları, kadının kemik iliğinde bulunan bir kök hücreden sperm yaratmayı başardı. Lezbiyen çiftler ya da babasız doğum yapmak isteyen kadınlar, biyolojik olarak kendi